Shes komplet biznesin dhe paisjet per sallon
970

Përmbajtja

Shes komplet biznesin sallon ondulymi. Karrika extra me pasqyre nga firma WELLA / Hauba WELLA / Karrige per Larje te flokeve / Extra ndriqim / Shanku / Seti i uleseve 2/1/1, 2 rafta me sende per fenerim / Tavolina me karrig per thoj me dy lloje ndriqime / 2 ormana per sendet te ndryshme dhe reklama. Çmimi sipas marrveshjes.