Shes komplet studion muzikore
401

Përmbajtja

Shes studio profesionale muzikore të kompletuar tërësisht. Posedoj këto pajisje: Event studio monitorë, Tanoy Reveal monitorë, Midi controller AKAI mpk249, Midi controller M audio Pc HP Z600, 2 x procesora fizik, 24 GB ram, 4 TB disk, 24 MB cache 2 ekranë HD Sound card Yamaha UR12 196klh Pre amp ART2 (llampë), Knob (monitor controller), Cubase 8.5 & 9 pro (licensed), TV Toshiba 32” HD Tavolina e punes Plugins - Drum set Dëgjuese American Audio 2 pale Mobile, invertar, ndriçim, Microphone (replikë 60m2 muri izolues, përfshirë të gjitha programet e nevojshme për punë dhe e gatshme për punë! Kontakti: 049837042.