Shes playstation 4 slim
116

Përmbajtja

Shes playstation 4 slim me dy joystick, lojrat hitman 2, GTA5, Fifa 18, Pes 16, playstation 4 eshte ardhur nga Anglia dhe eshte ne gjndje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes.