Shes dron te markes s-series s20w
94

Përmbajtja

Shes dron te markes s-series s20w ne gjendje te rregullt, droni eshte i ardhur nga jasht eshte i perdor vetem 1 jave, droni posedon paket dhe manual, ka krahet dhe mbajtset rezerv ka kameren 1080 hp lartsia e ti mund te arrij deri ne 10 km lartesi, ka senzor dhe regjistrimin e vendit per tu nisur. Çmimi sipas marrveshje.