Ofrojm sherbime per pastrim
682

Përmbajtja

Kompania We do it 4 you, ofron te gjitha shërbimet e pastrimit,

Pastrim Gjeneral
Pastrim i Xhamave
Pastrim i Dhomave
Pastrim i Kuzhinave
Pastrimi i Divanve
Larjen e Tepihëve
Pastrim te Ulëseve te Veturave
Pastrim i Pllakave
Pastrim i Tualeteve

Pastrim Ditore

Pastrim Javore
Hekurosjen e rrobave

Për:

Zyre, Objekte afariste
Shtëpi Private
Hostele
Restaurante
Ofrojmë këto shërbime me teknik adekuate dhe te avancuar.