Shes kendin per dhome dite
469

Përmbajtja

Shes kendin per dhome dite madhesi 2.10x3.60m si dhe gjersia 90cm, kendi ka mundesi te shtrihet eshte ne gjndje shuem te mire. Çmimi sipas marrveshjes.