Mesime private te pianos
646

Përmbajtja

Jap mesime dhe ore private te pianos ne Fushe- Kosove . Gjendem tek mbikalimi - perballe shitores se mobiljeve Mob- In. Oret dhe minutazha e varesisht nga mosha dhe sipas marreveshjes.