SHES BIZNESIN E PERPUNUAR
475

Përmbajtja

Shes biznesin e perpunuar "My Caffe", me nje kapacitet prej 110m2 hapsire e brendshme dhe 105m2 terase lokali eshte plotesisht i renovuar ne 2018. Adresa: Qendra Tregtare lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine