Shes Tv+komod
880

Përmbajtja

Shes TV Sony Bravia full HD 32 inch ne gjendje perfekte bashkë me Home Studion po ashtu Sony si dhe komodina e TV. Të gjitha jane ne gjendje perfekte, perndryshe qe te tria jane ne gjendje perfekte.