Shes helmeten(kacigen) "SHOEI"
575

Përmbajtja

Shes helmeten(kacigen) "SHOEI" e paperdorur e sapo ardhur nga Zvicrra me gjamin e bardh dhe syzat i ka mrena te zeza Madhesia (L). Çmimi 80€