Shes dy dhoma per femie
1790

Përmbajtja

Shes dy dhoma per femie njera per vajza, tjetra per djem. Dhomat i shes te kompletuara dhe jan ne gjendjete shume te mire me tepih, perde ,jogi, Çmimi ka qene 599€ per dhome nese blihen bashk kan çmimin 460€ nese dhomat ndahen çmimi eshte 260€ per njeren.