Shes produkte natyrale (bio)
814

Përmbajtja

VipWell" eshte Kompani Zvicerane e cila ka te beje me produkte shendetsore dhe kozmetike te gjitha jane produkte natyrale.
Promovon produkte 100% BIO. Produkte nga përmbledhja e bimëve, frutave, algave dhe farave më shëruese të botës..

- Anti-Aging Collection De Luxe

- VipWell ka edhe setin e bukurisë që pëmban tre produkte për përkujdesje të bukurisë.

- Ky set i bukurisë përmban:
* Kremin e ditës
* Kremin e natës
* Kapsulat Retinol de Luxe me efekt aktiv anti-plakje.
* Masazheri Ultra Photon
- Këto produkte janë të perfituara nga Arra Macadamia (që njihet si mbretëresha e arrave)
- Krem dite i pasur me efekt anti-plakje të trefishtë:
* Parandalues (mbron lëkurën nga plakja e parakohshme)
* I menjëhershëm (menjëherë pas vendosjes së kremit në fytyrë do të ndjeni një freski dhe një tërheqje te lëkurës)
* Afatgjatë (me perdorimin e këtij kremi në periudhë afatgjatë do të dukeni deri në 5 vite më të rinj)

- Krem nate
- Ndihmon lëkurën tuaj të rigjenerohet, nga substancat e dëmshme ndaj të cilave është ekspozuar gjatë ditës. Formula përmban një kompleks të veçantë bimor për të mbrojtur lëkurën. Struktura e emulsionit është e ngjashme me lëkurën, duke bërë që të thithet në mënyrë optimale. Përbërësit ushqyes të tillë si gjalpi nga arrat shea, vaji nga arrat makadamia dhe ekstrakti i majasë maksimalizojnë efektin e tij.

- Kapsulat Retinol deLuxe me efekt aktiv anti-plakje.
* Retinol deLuxe (Perlat e bukurisë) është 100% vitamin A (që në shkencë njihet si sekreti i bukurisë). Përdorimi i sajë bëhet vetëm gjatë natës pasi që në kontakt me driten e diellit, (Retinol deLuxe) i humb vlerat efektive të saj.
* Lëkura juaj do të jetë mirë e hidratuar
* Rrudhat do të reduktohen
* Vonon/shtyen formimin e rrudhave të reja
* Lëkura do të duket e bukur, e shëndetshme dhe e freskët.

- Masazheri Ultra-Photon
- Trajtimi me Ultra Photon sjell përmes ndikimit të dyfishtë të ultratingullit dhe dritës, një efekt anti-plakje.
* Redukton rrudhat
* Aktivizon formimin e kolagjenit
* Parandalon infeksionet dhe aknet
* Trajtim komod në shtëpi
* Ngroh shtresat e lëkures tuaj dhe rrit kapacitetin absorbues deri ne 37%.
- Ky masazher ka tri drita të cilat nuk janë laserike apo radioaktive:
* Drita e kaltër bën qetësimin e lëkurës, ndikon në reduktimin e infeksioneve dhe akneve.
* Drita e gjelbërt bën reduktimin e paraqitjeve të alergjive, irritimeve dhe skuqjeve në fytyrë si pasojë e paraqitjeve të pigmenteve nga dielli.
* Drita e kuqe përdoret në fytyrë ku kanë probleme me akne (ndryshet njihet si armiku i akneve)
- Të tri prej këto ngjyra e bëjnë masazhën e fytyrës, hap poret per të përthithur më lehtë kremërat dhe të depërtojnë në shtresat më të thella të lëkures (më saktësisht në shtresën e tretë aty ku edhe ndodhet kolagjeni).
Ultra Photon përdoret para se te vendosen kremërat. (Aplikojeni: 5 minuta në njërën anë të fytyrës dhe 5 minuta në anën tjetër)

Për produktet "VipWell" ju mund të informoheni përmes nr 049695775

Adresa: "hotelgrand" ne qender te Prishtines