Shes mobiljet urgjent
1365

Përmbajtja

Shes mobile dy kauqe dhe nje fotele garnitur te ruajtura dhe me çmim shume te volitshem 140€ shes edhe dollapat e ("portokallte") dy dollapa 80€ jane shume te ruajtur.