Mobile montim demontim riparim llakirim dhe prodhim
683

Përmbajtja

Bejm montimin dhe demontimin e mobiljeve riparimin e tyre gjithashtu ngjyrosje dhe llakirim te ( tavolinave karrigeve kuzhinave tv komod vitrina etj ) bejm prodhimin e disa tv komodave me material mediapan apo sipas porosis te gjitha keto sherbime edhe pas ores 18 ne shtepit e juaja