Shesim tavolin+karriga / Kosove dhe Europ
1014

Përmbajtja

"MOBILERIA TE LINDI" Prodhojm tavolina dhe karriga me prosi dhe dizajne sipas deshires se klientit, ne si mobileri porosin dotua sjellim mbrenda dite ne ter teritorin e Kosoves, per ju qe jetoni jashte Kosoves keni mundesi ta zgjedhni dizjani ta beni porosin dhe ne dotua sjellim ne adresa te sakta.