Shes komoden per TV
628

Përmbajtja

Shes komod per TV-dhome dite e cila eshte e perbere nga pjesa e mesme ku vendoset TV-ja si dhe dy pjeset anesore me xham. Pjeset anesore ne brendi jane te ndara - mjaft te pershtatshme per vendosje te gjesendeve. Eshte e kvalitetit te larte. Gjithashtu shititet edhe tavoline e vogel per dhome dite. Çmimi 120€.