Shes 2 makina të rrobaqepsis
4146

Përmbajtja

Shes 2 makina të rrobaqepsis, makinat janë të drejta dhe industriale njera e firmes Jack dhe tjetra Feili, Makinat janë industriale dhe janë shumë pak të përdorura