Shesim garazha + pushimore kopshti
1640

Përmbajtja

Shesim dhe montojm garazhe-pushimore kopshti"Smart Garage" i forte, i sigurte dhe me nje dizajn te kendshem. "Smart Garage" ofrohet ne disa versione.
Adresa: Bulevardi Bajarm Curri/Rr.Komuna e Parisit / Tirane - Shqiperi
Mob:+35569 52 79 626.
Email: smartgarage123@gmail.com