KUJTESA

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Brook Caffe ofron pune per: - Kuzhinjer, - Ndihmes Kuzhinjer, - Shankist, - Orari i punes eshte masdite, pagesa sipas marrveshjes. Adresa afer rrethit te Ismetit rruges per Fushe Kosove.

Shes Tavolina

Dërguesi i shpalljës

Shes 15 cope tavolina te punesm dimensionet 120x80cm, çmimi per nje cope eshte 40€. Tavolinat jane ne gjendje shume te mire dhe me kualitet shume te mire.

Shes Llaptop

Dërguesi i shpalljës

Shes llaptopin firma Lenovo, shum pak i perdorur ne gjendje shum te mire pa asnje defekt vetem qe eshte pak i vogel, çmimi 50€.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Natyra Dea shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes 1) Menaxher i shitjes 2) Agjent i shitjes ne marketa 3) Agjenit i shitjes ne barnatore 4) Vozites/Shofer Kualifikimet dhe detyrat e kerkuara per keto...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kopshti per femije Linda ofron pune per nje edukatore te diplomuar dhe me pervoj pune ne kopsht te femive. Orari i punes 8 ore pune ne dite, pagesa sipas marrveshjes. Adresa Lagjja Kalabri ne Prishtine.