Shes qenin/doberman
1937

Përmbajtja

Shes qenin/doberman 1 vjeç e gjysme, posedon pasaport, librezen e vaksinimit, qeni eshte i shoqrushum dhe shum ikujdeseshem, çmimi sipas marrveshjes.