Shes matsen/vagen

Dërguesi i shpalljes

Shes matsen/vagen e perdorur por ne gjendje te rregullt, çmimi 250€. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.

Kurse superintensive të gjuhës gjermane

Dozent

Vazhdojnë regjistrimet për semestrin e dimrit Afati i fundit për regjistrim: 15 nëntor 2022. Të interesuarit janë të lutur të na kontaktojnë brenda afatit të caktuar kohor, që të dihet saktësisht se sa dorëshkrime mësimore...

Shes ose Jap me qira PIKADO

Dërguesi i shpalljes

Shes ose Jap me qira PIKADO, per kafiteri, klube, bilardo, pikadot jane reja Magic Dart 5 me llazer kuatro, me qira 50/50. Te interesuarit per me shume informta te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa Ferizaj.

Shes karrocen

Dërguesi i shpalljes

Shes karrocen per femije ne gjendje shume te rujatur, karroca posedon edhe disa paisje percjellese.

Shes 3 pasqyre

Dërguesi i shpalljes

Shes 3 pasqyre ne gjendje te mire pune, dy pasqyre jan per flok dhe nje per grim me drita, çmimi eshte 100€. Adresa Fushe Kosove.

Shes pikture origjinale me vaj

Dërguesi i shpalljes

Shes pikture origjinale e punuar me ngjyr/boj vaji. Permasat 100cm me 80cm, piktura eshte e pershtatshme per çdo ambient, çmimi 450€. Adresa Tirane ose Prishtine.