KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Radix Pharm Sh.p.k Depo farmaceutike KONKURS Pozita: Prezantues Mjekësor Përgjegjësitë: Të prezantojë produktet tek profesionistët shëndetësor; Të ketë njohuri të detajuara rreth produkteve; Të ndjekë ecurinë produkteve në treg ( barnatore) në vazhdimësi; Analizon prezencën...

Ofroj pune

Agro fresh0-MIM

Pozita: Shitës Ambulantiv (3 pozita) Detyrat dhe përgjegjësitë: Identifikimi i mundësive të reja të shitjes. Grumbullimi i vazhdueshëm i informatave nga terreni dhe prezantimi i tyre tek Menaxheri i Shitjes. Raportimi në baza ditore gjatë...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Chicken Farm Albania ofron pune per punetor/e me ose pa eksperienc pune, kushtet e punes jane shume te voliteshme, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa Agonas, Komuna Golem, Kavajë ne Shqiperi.

Kerkoj bashkbanuse/f

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkbanuse ne kuader te baneses 65m2 kati i -XII- lagjja Ulpian ne Prishtine. Banesa posedon dhome, kuzhin, korrdior, banjo, ballkon, banesa eshte e mobiluar dhe i ploteson kushtet per banim, çmimi sipas marrveshjes.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restorant Beni ofron pune per nje enlarese, orari i punes nga ora 07:00h / 15:00h, pagesa 200€, e Dile dite pushimi, kontakti nga ora 14:00h, Adresa Obrri i QKUK-s ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Monaco Lounge ofron pune per dy kamriere, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarat mund te lajmrohen ne numrat e telefonit, Adresa Pallati i Rinise ne qender te Prishtines

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Kompania GTH ofron pune per punetro ne qytetet Prishtine, Gjakov dhe Ferizaj.SH.P.K. GTH e cila bënë distribuimin e duhanit/cigareve të një prodhuesi Europian ne Kosovë hap konkurs për 13 agjent të shitjes 1 / Agjent...

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Restorant Batatina ofron pune per 2 kamarier me pervoj pune dhe 2 shankista, orari i punes 8 ore ne dite, nje dit pushim ne javt, kontrat pune, pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja Vranjevec ne Prishtine.

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Mr Wash Autolarje ofron pune per punetor ne autolarje, orari i punes nga ora 08:00h / 15:00h, 7 ose nga ora 15:00h / 22:00h, 7 ore pune, pagesa 300€, Adresa lagjja Matiqan ne Prishtine.