Ofroj pune / mishtore

Dërguesi i shpalljes

Kerkohen punetor/meshkuj per mishtore- PRISHTINE Puntorët kerkohen qe te angazhohen ne pjesen e prodhimit dhe perpunimit Orari 07:00-16:00 me pauze tbukes edhe 1 dite pushim gjate javes Perveq pages qe eshte e negociushme (mbi 600euro)...

Ofroj pune / pastrim kimik

Dërguesi i shpalljes

Pastrimi Kimik ILA ofron pune per punetore/femra ne lokal, ne ofrojm kushte te mira pune, orari i punes eshte nga ora 10:00h deri ne ora 16:00h, pagesa me marrveshje. Te interesuarat per me shum infromacione...

Ofrpj pune / lulishte

Dërguesi i shpalljes

Lulishtja BLINA ERA ofron pune per nje punetore/femer per ne lulishte, orari dhe pagesa sipas marrveshje. Te intersuarat per me shum informacione rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Bregu i Diellit ne...

Ofroj pune / pastruse

Dërguesi i shpalljes

Poliklinika GALAXY ofron pune per nje punetore/pastruse, mosha e preferuar 20-45 vjeç, orari i punes eshte nga ora 07:30h deri ne ora 15:00h, dita e Dile eshte dite pushimi, kushtet e punes jane te mira,...

Kerkoj pune

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj pune sigurim/roje nate, kam pervoj pune 24 vite, jam i certifikuar dhe i liqencuar per sigurim, njohe gjuhen Angleze, kompjuterin dhe posedoj leje qarkullimi kategoria B.

Ofroj pune / Enelarse

Dërguesi i shpalljes

VELA Fish Restaurant ofron pune per ENELARSE, kushtet e punes jane te mira, orari i punes dhe pagesa sipas marrveshjes, te interesuarit per me shum informta rreth punes te kontaktojne ne numer telefoni. Adresa lagjja...

Ofroj pune ne market

Dërguesi i shpalljes

Ofroj pune per dy persona ne Market: Punetore femer ne mosh te re, orari i punes me marrveshje, pagesa 450-500€. Punetor mashkull ne ndrrimin e nates nga ora 23:00h deri ne ora 07:00h, pagesa 450-500€...

Ofroj pune / Mësuese klasore

Dërguesi i shpalljes

Qendra mësimore Brilliant Minds kërkon mësuese klasore për nxënësit e klasave 1 -5, për mësim plotësues. Ofrojmë kushte të mira pune, orari dhe pagesa sipas marrëveshjes. Të inetersuarat për më shumë infrormacione rreth punës të...

Ofroj pune / Depoist

Dërguesi i shpalljes

Kompania DRITA-AAE ofron mundesi punesimi per poziten depoist : • Kerkohet patent shofer • Orari i punes : E hene - E premte ( 08:00 - 17:00) • Produktet : Materiale te ujesjellesit dhe ngrohjes...

Ofroj pune/shitese

Dërguesi i shpalljes

Konkurs Samsonite shpall konkurs per plotesimin e vendeve te punes * Shitese ne Dyqanet Samsonite Pozita e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në SAMSONITE, duke marrë parasyshë që kompania Samsonite veçohet me produkte...