Shes aparatin per akullore

Dërguesi i shpalljës

Shes aparatin per akullore firma Protelex ne gjndje te rregullt, aparati eshte perdorur vetme dy sezone, çmimi sipas marrveshjes. Adresa Lagjja e Spitalit ne Prishtine.

Shes shporta/kolica

pre

Shes shporta/kolica per shitore/markete te medha dhe te vogla, shportat/kolicat kan hapsir 180 l, çmimi 60€ nevaret nga sasia.

Fabrika e Styroporit

Dërguesi i shpalljës

Fabrika e styroprit EKO THERM bejme prodhimin dhe shitjen e te gjitha llojeve te styrortit sipas nevojes te klientit, poashtu bejm edhe shitjen e styroporit te bluar per Nivelizim. Na kontaktoni dhe binduni vete. Adresa...

Shes Tulla Shamoti

Dërguesi i shpalljës

Tulla Shamoti te perdorura, me kualitet te larte, te cilat i rezistojne temperaturave jashtzakonisht te larta, deri 1200 grade. Nuk deformohen ne qfardo temperature. Perdoren per kamina, furra te ndryshme e te tjera. Posedojme dimensione...

Shes mobilje/regallin

Dërguesi i shpalljës

Shes mobilje/regallin prodhim slloven, dollapi/regalli eshte i rujtur ne gjendje shume te mire, çmimi sipas marrveshjes.