ANKAND

Dërguesi i shpalljes

ANKAND Shtëpia e ankandeve Kosova (Shtëpia e Ankandeve Kosova) mban një ankand të drejtpërdrejtë në emër të Ambasadës së SHBA-së të shtunën më 27 Maj duke filluar nga ora 11:00. Ankandi është i hapur për...

Një nivel gjuhësor brenda pak javësh

Dozent

Këtë semester kurset e gjuhës gjermane në nivelet: A1, A2, B1 dhe B2 do të jenë tejet intensive. Në fund të tyre çdo frekuentues do të jetë në gjendje të japë me sukses provimin gjuhësor...

Elektro Servis / Gjilan

Dërguesi i shpalljes

ELEKTRO SERVIS VETEM NE GJILAN Rregullojm te gjitha paisjet elektro shtepiake si montimin e klimave dhe servisim e klimave, shporeta elektrik, boilera servis dhe montimin, lavatriqe, frigorifera te pijeve dhe te shtepive, friza, enëlarse, fshisa,...

FTESË PËR TENDER/INVITATION TO TENDER

ECMI Kosova

European Center for Minority Issues in Kosovo - ECMI Kosovo is implementing the project "Socio-Economic Reintegration for Minority Communities and other Vulnerable Marginalised Groups" with the objective to increase employability of returnees and minorities through...

Edi Home / Dyer & Laminat

Dërguesi i shpalljes

EDI Company, ben shitjen dhe montimin e dyrev te brendshme, laminat ne ter teritorni e Kosoves, kemi mbi 100 lloj te dyrve, dyer te hymjeve, dyer te dhomave, dyer me xham, dyer pallma, Adresa rruga...

Kurse Private të Gjuhës Angleze

Dërguesi i shpalljes

Ofrojmë kurse private të gjuhës angleze për të gjitha moshat nga niveli fillestar A1 deri në C2. Me mësimdhënës të kualifikuar me gradën master, të dëshmuar në cilësi dhe me përvojë pune më shumë se...

Gashi Group

Dërguesi i shpalljes

Kompania Gashi Group kryen keto pune si: - Izolime te shtepive dhe objekteve banesore, - Izolime te mbrendshme, - Fasada, - Gled, - Ngjyrosje, - Shtepi, Banesa, Objekte, Lokale. Adresa Prishtine

Lektor Adriatiku

Dërguesi i shpalljes

Lektor Adriatiku, bën korrigjimin gjuhësor dhe teknik të temave të diplomës, punimeve,seminarike,librave dhe të teksteve të ndryshme. Për tema të diplomës dhe punime seminarike, vetëm 0.70 cent faqja deri në fund të muajit Dhjetor 2022....

Kuzhina dhe dhoma

Dërguesi i shpalljes

IN Line/Punojm kuzhina, dhoma dhe paradhoma moderne ne ter teritorin e Kosoves, nga materiali shume i mire dhe me çmime te volitshme.