Kerkoj bashkepuntore

Dërguesi i shpalljës

Sallon Valja kerkon bashkpuntore/partnere per zhvillim te metutjeshem te biznesit per flok, makeup, thonje, eyelash extension dhe microblanding. Adresa afer shtepis te moshuareve ne Prishtine.

KURS PROFESIONAL PER KLARINET

Dërguesi i shpalljës

KPK NORICUM - Prizren. Kursi profesional për Klarinetë Noricum ofron mesime shtesë private për cdo moshë. Lajmëroj se janë 5 vende te lira pēr pranimin e nxënësve. Vendi ku mbahet mësimi është afer Shatervanit, për...

Kerkoj bashkpunim/ortakri-shitje

Dërguesi i shpalljës

Fabrika e patates/pomfritit M&6 products eshte kompania e veteme e pomfritit prodhues ne vend dhe rajon. Kjo fabrik kerkon bashkepunim/ortakri-shitje, fabrika eshte e gatshem te ofroj kushtet dhe pikat sipas marrveshjes te cilat do ti...

Kerkoj bashkepuntore (f)

Dërguesi i shpalljës

Kerkoj bashkepuntore (f) e cila eshte e çertifikuar per floke, grim, thonje etj, per hapjen e lokalit ne Pallatin e Rinise ne qender te Prishtines.

Kerkoj (bashkepuntor - ortak)

Dërguesi i shpalljës

"Amiri Pack sh.p.k" kerkon (bashkepuntor-ortak) ne biznes. Kompania "Amiri" ne kuader te zgjerimit te biznesit me distribuimin e produktve per paketimin e ushqimeve ne restaurane si ujin, palloma te lagura etj, kerkon te bashkpunoj me...

Shes mallra me shumic

Dërguesi i shpalljës

Shes mallra me shumic si: rroba, shampon etj, bej nderrim edhe me vetur deri ne 50.000€ ose me çmime shume te arsyshme.

"British Corner"

Dërguesi i shpalljës

"British Corner" ofron kurse ne Gjuhen Angleze per te gjitha moshat. Adresa: Rr.Rrustem Statovci nr.25 Prishtine

Kurse per Klarinet & Piano

Dërguesi i shpalljës

Ofrojm kurse per Klarinet & Piano, ne Prishtine & Prizren, pasi qe kerkesat jan nga Prishtina dhe Prizreni , kemi vendos qe nga e Hena deri te Premten ne Prishtine , ndersa ne Prizren vikendeve!...