Shes misrin/kalamoqin

Dërguesi i shpalljës

Shes misrin/kalamoqin, 1 hektar, misri gjindet ende ne are, vendodhja Trudë ne Bardhosh, afer autostardes, çmimi sipas marrveshjes.

Shes mjedra

Dërguesi i shpalljës

Shes mjedra me shumic dhe pakic, mjedrat jan te kaulitetit te pare, çmimi sipas marrveshjes.

Aplikimi per Grante ne Ministrin e Bujqesis

Dërguesi i shpalljës

Fermer të nderuar, Afati për aplikim për #Grante2020 në Minstrinë e Bujqesisë, Pylltarisë dhe Zhvllimit Rural është hap prej datës 20.07.2020 deri me 20.08.2020 . Për të gjithë ata që janë të interesuar të aplikojnë...

Shes hambarin

Dërguesi i shpalljës

Shes hambarin me 5 ndamje dhe mbulojen, çmimi sipas marrveshje. Adresa Brezhnic Komuna e Kastriotit

Shes frezen

Dërguesi i shpalljës

Shes frezen per traktor ne gjendje te rregullt. Çmimi sipas marrveshjes. 049243304.

Shes makinen

Dërguesi i shpalljës

Shes makinen e cila posedon 6 funksione, eshte ne gjendje te rregullt prodhim Slloven. Çmimi sipas marrveshjes.