Shes TV Panasonic

Dërguesi i shpalljës

Shes televizori TV Panasonic Viera 42 inch LED-LCD, në gjendje të rregullt, bashkë me sistemin e zërimit "Deutsch Akustik" që të dyja me origjinë nga Australia, TV-n e shes bashkë me pajisjen Chromecast me vlerë...

Shes Xbox3, 360

Dërguesi i shpalljës

Shes Xbox3, 360 i ardhur nga Anglia, xbox posedon disa lojra te veta edhe disa cd origjinal, çmimi 110€

Shes 3 PC firma DELL

Dërguesi i shpalljës

Shes 3 PC firma DELL komplet, kompjuterat jane te perdorur shume pak 3 muaj, i kam blere vet dhe montuar vet, punojne shume mire dhe jane shume te shpejte. Perfomancat e tyre jane: CPU i5-3350...

Shes Llaptop HP Pavilion

Dërguesi i shpalljës

Shes Llaptop HP Pavilion DV6 15.6 inch ne gjendje shume te mire Processor: Intel(R) Core(TM) i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz (8 CPUs) Max CPU Turbo Frequency 2.80 GHz RAM: 8GB Graphics: AMD Mobility Radeon...

Shes Sony Ps 4

Dërguesi i shpalljës

Shes Sony Ps 4 ne gjendje te rregullt dhe me nje kontroller, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Spitalit ne Prishtine.

Shes Llaptop HP Pavilion 15.6"-inch

Dërguesi i shpalljës

Shes Llaptop HP Pavilion 15.6"-inch Processor: Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz Memory: 8GB RAM Storage: 500GB HDD Graphics: AMD Radeon HD 7400M Series Intel(R) HD Graphics 3000 Display Memory: 5078 MB Dedicated...

Shes projektorin

Dërguesi i shpalljës

Shes projektorin i ardhun nga Zvicra, shume pak i perdorur eshte ne gjendje te shkelqyeshme funksionale dhe permban te gjitha pajisjet e nevojshme, çmimi 120€.