Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin raca Cane Corso mastif gjinia mashkullë, mosha 8 muajsh ngjyrë tigër, qeni eshet i vaksinuar me pasaport dhe me çip edhe kolibën e ka. Çmimi 350€. Adresa lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.

Shes shtepija/koliba per qen

Dërguesi i shpalljes

Shes shtepija/koliba te reja per qen, shtepijat/kolibat jan te pershtatshme per ftoft per shi dhe bor, shtepija e madhja eshte 60€, e vogla 50€.

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin/klysh 3 mujsh rac Melinos Belg, gjinija mashkull, qeni eshte i vaksinum, çmimi sipas marrveshjes.

Shes qenin/zagar

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin/zagar per gjueti posavac-femer, qeni eshte 5 muajesh, Adresa lagjja e Kamzes ne Tirane.

Shes qenin Pastori Belg Malinos

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Pastori Belg Malinos mashkull 9 muaj, qeni eshte i vaksinuar, gjithashtu eshte i pastruara nga parazitet e brendshem, çmimi sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Kamzes ne Tirane.

Shes qenin Maltez

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin Maltez mashkull mosha 3 muajsh, qeni posedon pasaporten, paisjet per mbajtjen kolibe, shtrat, ashte per dhembe, dy lidhesa, gjoksore, shampon, sprej stimulues per nevoje, ushqim, piata per uje dhe ushqim etj, qeni eshte...

Shes qenin

Dërguesi i shpalljes

Shes qenin raca Maltez, qeni eshte i vaksionuar, posedon pasaport, qeni eshte shum i dashtun dhe miqesor, çmimi 120€.

Shes qenin

Amire

Shes qenin shpic Gjerman me passport dhe i vaksionum, çmimi 370€ me ushqim dhe paisjet tjera.