Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqat per dhome dite 1/2 dhe 3, kauqat jane shum pak te perdorur, treshi shtrihet dhe ka mundesi te perdoret per gjum/fjetje, çmimi 150€, Adresa Lagjja e Spitalit ne Prishtine.

Shes dollapin

Dërguesi i shpalljes

Shes dollapine kepuceve ka mundesi te perdoret edhe per rroba, çmimi 75€ transport nuk bejm. Adresa afer Shkolles ne Fushe Kosove

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes dy kauqa, çmimi 150€, Adresa afer Parkut te Qytetit ne Prishtine.

Shes kuzhinen

Dërguesi i shpalljes

Shes kuzhinen komplet si shporetin elektrik, frigoriferin, makinen e enve, çmimi 450€, Adresa lagjja Sofali ne Prishtine.

Shes kauqat

Dërguesi i shpalljes

Shes kauqt në gjendje shumë të mirë jane te përdoru 2 vite, kauqat jane dy dysha edhe një treshe, çmimi final 350€+tavolina shkon me kauq falas, perme shum informta kontaktoni ne numer telefoni, Adresa Fshati...

Shes dhome e gjumit

Dërguesi i shpalljes

Shes dhomen e gjumit e perdorur kreveti ka do shenja/grritha, ormani eshte shum i mire, transport nuk bejm, çmimi 130€ Adresa ne Fushe Kosove

Shes raftin/komodinen

Dërguesi i shpalljes

Shes raftin/komodinen e kepucev ne gjendje terregullt, çmimi sipas marrveshjes, Adresa rruga Ramadan Xhokli Doganaj Kaçanik nr51 ne Ferizaj