Kontakti

Lexues të nderuar, Mendimi juaj është shumë i rëndësishëm për ne prandaj na kontaktoni duke shënuar emrin, mbiemrin dhe e-mail adresën tuaj përmes formularit më poshtë

Lokacioni:

Rr. Murat Mehmeti Nr8, Tophane, Prishtinë, Kosove


NA TELEFONONI

Telefoni Fiks: +383 (0) 38 240 550

Mob: +383 044/049 50 68 50 + VIBER


Email Adresat

Redaksiat : [email protected] 

Informata: [email protected]


ORARI PUNËS NË ZYRË

E Hënë -E Shtunë

08:00h - 16:00h

E Dielë 

Nuk punojmë