Shes qenin raca Labrador
2616

Përmbajtja

Shes qenin raca Labrador specifik e tij eshte qe eshte shoqror ka aftesi te veqant per loj me fotball, zbatimin e komadave, po ashtu eshte dhe i sterilizuar, çmimi sipas marrveshjes.