Shes qenin (pekinezerin 13 muajsh)
3137

Përmbajtja

Shes qenin e races mbreterore pekinezer mosha 13 muaj, gjinia femer, i vaksinuar dhe i pastruar prej paraziteve (posedon certifikatat mjekësore dhe regjistrimet e vaksinimeve).