Shes dy shtepi me 6.3 ari truall / Gjilan
2965

Përmbajtja

Shes dy shtepi me 6.3 ari truall fshati Malishev Komuna e Gjilanit njera shtepi eshte nje kate gjys me kater dhoma,
kurse shtepis tjeter este tri katshe dhe e rregulluar per banim. Shtepite jane te reja (sic mund te shihen ne foto) dhe shume pak te shfrytezurara. Shtepit kan dokumnetacion te rreguluar dhe brenda 24h mund te bejme bartjen ligjore te pronave te paluajtshme