Jap me qira shtepin (objektin) ne qender te Prishtines
2511

Përmbajtja

Jap me qira shtepin (objektin) Rr. Sylejman Vokshi Nr.42 mbrapa permendores Zahir Pajaziti ne qender te Prishtines
shtepia ka 11 zyre me nga nje Wc çdo kat, hapsir per arkivimin e dokumenteve, min bodrum ne te cilin eshte
vendosur kalldaja dhe rezervoari i naftes per nxemje qendra e cila munde te perdoret edhe si nje deponi e vogel
per gjera te tjera sipas nevojes, objektika obor per parking per 10 vetura, objekti eshte i rrethuar me
rrethoja te metalta, vendi eshte shumi pershatshem per disa lloj veprimati biznesi.

Kontakti nga ora 10:0h - 20:00h çdo dite