Embelesir GALANTE
1094

Përmbajtja

Per here te pare ne tregun e Kosoves Pergadisim embelesire me porosi me emrin GALANTE. Pesha totale rreth 3 kg. Totali i porcioneve deri 20 copa. Mund konsumohet i ngroht apo i ftohet dhe te dekorohet me kakao apo akullore vanil persieri, Çmimi i shumices mbi 2 porosi 12€ , kurse per porosi individuale te pakices 15€ ,
porosite mund te i dergojm edhe ne shtepi me nje çmim shtese per Prishtine - 3€ shtese.
Eshte delikatese kalorike e cila ploteson nevojat posaqerisht per femije shkollore dhe per sportist.
Preferohet te konsumohet ne mengjes.me nje gote kafe apo çaj.