Shes shtepin+objektin 1350m2 / Prishtine
2372

Përmbajtja

Shes shtepin+objektin 1350m2 Rr. Mbretresha Teut lagjja Tokbashqe ne Prishtine.
Objektet:
Hapsira afariste ka 1000m2 në dy etazhe me nga 500m2 ndersa shtepia ka 350m2
250m2 përdhesa dhe kati i shtëpisë ndersa 100m2 bodrumi dhe nënkulmi.

Shtëpia është plotësisht e finalizuar, e banueshme dhe është plotësisht funksionale.
Ne katine perdhes ka sallon dhe kuzhine te madhe me ndriqim te bollshem natyror
dhe me dalje ne balloknin e perdheses drejte ne oborrin e shtepise qe eshte ne nivel me perdhesen.
Ne katin e -II- jane 3 dhoma te medha gjumi dhe nje dhome me e vogel e punes.
Bodrumi edhe nenkulmi jane te finalizuara dhe plotesisht funksionale.
Hapsira afariste është gjithashtu e gatshme për disa veprimtari si psh për depo dhe administratë,
për prodhim, për disa veprimtari tjera duhet të bëhen investime te vogla shtesë, varësisht nga fusha
e aktivitetit. Për shkollë, kopsht fëmijësh, për ordinancë/klinikë, për përffaqësi diplomatike etj.
Objekti afarist dhe shtëpia mund të funksionojnë si të ndara me maqrrëveshje përndryshe për
shitje që të dyja janë pjesë integrale të tërësisë sepse disa funksione kalojnë nëpër hapsirën
afariste siç është ujësjellësi, kanalizimi, ngrohja, garazha e shtëpisë, shkallët e shtëpisë etj.
Çmimi 399.000€ Trojet ne kete zone kushtojne prej 20.000€ deri ne 30.000€ per ari