Shes 2.68 hektar toke / Prizren

Dërguesi i shpalljes

Shes 2.68 hektar toke ne kilometrin e pare nga "hibpetrolli" Nashec ne Prizren toka mund te shfrytezohet per banim ka dokumentacion te plote, posedon kanalizimin, ujin, rrymen dhe rrugen, eshte lagje e banueshme. Çmimi sipas...

Kerkoj bashkbanuse

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj bashkebanuse ne kuader te baneses 89m2 kati i -VII- Lagjja e Spitalit ne Prishtine banesa posedon majft kushte te mira banimi. Çmimi sipas marrveshjes

Kerkoj dy bashkebanuse (f)

Dërguesi i shpalljes

Kerkoj dy bashkebanuse ne kuader te baneses 45m2 kati i -V- afer furres "arena" te Kurrizi ne Prishtine banesa ka lift dhe kushte te mira banimi. Çmimi 50€ per person

Kërkojmë bashkëbanuese

Dërguesi i shpalljes

Kërkojmë 3 bashkëbanuese ne kuader te baneses 70m2 kati i-VI- afer Teatrit Kombetar ne Prishtine , banesa ka dhome, kuzhin, korridor, banjo, banesa ehste e mobiluar komplet. Çmimi 50€ për person .