KUJTESA

Ofroj pune per shitese dhe mekanik

Dërguesi i shpalljës

Autopjes & servis Ali Mercedesi Ofron vende pune per Mekanik me pervoj pune, ndihmes mjeshtri duhet te kan njohuri ne perdorimin e veglave te punes, të interesuar per te msuar. ---- Shitese apo shites ne...

Na vjen keq por nuk është gjetur asnjë shpallje.