Shes Kamioni Mercedes Benz
779

Përmbajtja

Shes kamionin Mercedes/Daimler Benz, viti i prodhimit 1972, dy dyersh, ngjyre e kuqe e mshelt, Tipi L 608 D, Keper, kamioni eshte ne gjendje te rregullt dhe posedon dokumentacion te rregullt, çmimi sipas marrveshjes.