Jap me qira studion profesionale te bukurisë
564

Përmbajtja

Jap me qira studion profesionale te bukurisë, lokali posedon 40m2 kati perdhes. Studioja posedon të gjitha pajisjet për të ofruar shërbime për flokë, fytyrë dhe thonjë, lokali eshte ne nje vend shume te frekuentuar dhe eshte i gatshem per pune, çmimi sipas mrreveshjes. Adresa rruga Muharrem Fejza lagjja Mati-1 ne Prishtine.