Jap me qira lokalin 50m2 kati i -I- / Prishtine
365

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 50m2 kati i -I- Te parku (përmendorja) dhe varri i Ibrahim Rugoves afër udhëkryqit, ngjitur per restaurant Italian Pizza.lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine. Lokali ka 2(dy) hymje (lindje dhe perendim), banjo, nxemje në tokë/pllaka, lokali ka lidhje në dy rrugë Rr.Sali Nivica dhe rr.24Maji, Xhamia 1 minut, shkolla fillore Iliria 1 minut, parku 1 minut, trafikuUrban 2 min, Rruga B, lokali është i lirë nga muaji 1 tetor 2022, çmimi 300€.