Jap me qira lokalin 70m2 / Prishtine
195

Përmbajtja

Jap me qira lokalin 70m2 nje katesh lagjja Bregu i Dillet te banesat e bardha perball banesave FAMIS ne Prishtine. Lokali posedon komplet invertarin dhe posedon dy shtepiza druri, fontan, ujvar, lokali eshte ne nje vend shume te pershtshem per shum lloj veprimtari biznesi, çmimi 550€.