Ofroj pune / Wir suchen Call Center Mitarbeiter
132

Përmbajtja

Wir sind einer der weltweit größten Dienstleister für Telekommunikationsunternehmen, Kundenbetreuung und technischen Support. Unsere Firmenkultur lebt von der Vielfalt unserer Mitarbeitenden. Ob Call Center Profis oder Quereinsteiger, ob Praktikant oder Geschäftsführer – einzigartige Persönlichkeiten werden bei uns nicht nur geschätzt, sie sind Teil unseres Erfolgs. Freu dich auf eine angenehme, lockere Arbeitsatmosphäre, flache Hierarchien und viele offene Ohren für deine Bedürfnisse! Bereichere uns als

Call Center Agent (w/m/d) im technischen Support
Der Bewerbungsprozess kann online stattfinden, sodass Du nicht nur Zeit sondern auch Geld sparst.


Wie klingen diese Benefits für dich?


Stundenlohn plus prämie
Wir unterstützen Dich monatlich


Aufgehorcht – das ist dein Arbeitsalltag:

Mit anderen Worten: Mit deiner professionellen und freundlichen Art sorgst du nicht nur für zufriedene Kunden, sondern bereicherst auch unser sympathisches Team.
Wenn du das mitbringst, sind wir auf einer Wellenlänge:


Du bist motivierte/-r Quereinsteiger/-in mit Erfahrungen im Arbeitsleben, hast bereits Erfahrungen als Call Center Agent oder bist Student (m/w/d)
Du bist sehr kommunikativ, ein umfangreiches technisches Verständnis und ggf. schon erste Erfahrungen im Vertrieb
Du besitzt eine hohe Eigenverantwortung und Eigenmotivation sowie die Fähigkeit zum Selbstmanagement
Du bist sicher im Umgang mit dem PC
Lass bald von dir hören!


Klassisch per Post geht’s natürlich auch:


GROW CONSULTING sh.p.k
Rr.Ahmet Krasniqi PN
10000 Prishtine
FB: Grow Consultingg
Wenn du magst, können wir auch gleich miteinander quatschen – Grow Consulting steht dir gern Rede und Antwort.

Ne jemi një nga ofruesit më të mëdhenj të shërbimeve në botë për kompanitë e telekomunikacionit, kujdesin ndaj klientit dhe mbështetjen teknike. Kultura jonë e korporatës jeton nga larmia e punonjësve tanë. Qofshin profesionistë të qendrave të thirrjeve ose ndërrues karriere, praktikantë ose drejtues menaxhues - ne jo vetëm që vlerësojmë personalitetet unike, ato janë pjesë e suksesit tonë. Pres një atmosferë të këndshme, të relaksuar pune, hierarki të sheshta dhe shumë veshë të hapur për nevojat tuaja! Na pasuroni si

Agjenti i qendrës së thirrjeve (f / m / d) në mbështetje teknike
Procesi i aplikimit mund të bëhet online, në mënyrë që jo vetëm të kurseni kohë, por edhe para.


Si ju duken këto përfitime?


Pagat për orë plus bonus
Ne ju mbështesim çdo muaj


Iu bindur - kjo është puna juaj e përditshme:

Me fjalë të tjera: Me mënyrën tuaj profesionale dhe miqësore ju jo vetëm që siguroni klientë të kënaqur, por gjithashtu pasuroni ekipin tonë miqësor.
Nëse e sillni atë me vete, ne jemi në të njëjtën gjatësi vale:


Ju jeni një ndërrues i motivuar i karrierës me përvojë në jetën e punës, tashmë keni përvojë si agjent i qendrës së thirrjeve ose jeni student (m / f / d)
Ju jeni shumë komunikues, keni mirëkuptim të gjerë teknik dhe, nëse është e nevojshme, tashmë keni një përvojë fillestare në shitje
Ju keni një nivel të lartë të përgjegjësisë dhe motivimit personal, si dhe aftësinë për të menaxhuar veten
Ju jeni të sigurt në trajtimin e kompjuterit
Dëgjo nga ju së shpejti!


Mënyra klasike me postë është gjithashtu e mundur, natyrisht:


GROW CONSULTING sh.p.k
Rr.Ahmet Krasniqi PN
10.000 prishtinas
FB: Grow Consultingg
Nëse ju pëlqen, ne mund të bisedojmë me njëri -tjetrin menjëherë - Grow Consulting do të jetë i lumtur t'ju përgjigjet pyetjeve tuaja.