Shes kalldajen
240

Përmbajtja

Shes kalldajen për ngrohje qendrore dhe shporet e cila lëndë djegëse ka drurin ose thëngjillin. Kaldaja është e përdor vetëm një dimër dhe është shumë i ruajtur. Karakteristikat e saj nuk dallojn nga një i ri që mund të blihet në treg, kaldaja është 22.9 kw, kaldaja vjen bashkë me qyngat, çmimi sipas marrveshjes.