Shes 3shtepi 450m2 + lokale 550m2 me 24.5 ari truall / Peje
1238

Përmbajtja

Shes 3shtepi 450m2 + lokale 550m2 me 24.5 ari truall buze rruges kryesore nga sheshi/bulevardi ne drejetim te shkolles Ekonomike ne Peje. Shtepit posedojn lokale, depo dhe garazha, shtepit dhe trualli gjinden ne nje vend shume te pershtashem per shume lloje veprimatri biznesi, çmimi sipas marrveshjes.