Jap me qira dhoma ne kuader te shtepis 60m2 kati i -I- lagjja Tophane / Prishtine
2389

Përmbajtja

Jap me qira dhoma ne kuader te shtepis 60m2 kati i -I- lagjja Tophane ne Prishtine shtepia posedon nxemje qendrore, rroba larse, Wifi, shtepia eshte e mobiluar dhe e pershtshem per studente apo punetore femra.
Çmimi 50€ per person me shpenzime te pronarit.