Shes shtepin 600m2 dy katshe me 5 ari oborr / Prishtine
1867

Përmbajtja

Shes shtepin 600m2 dy katshe me 5 ari oborr lagjja Taslixhe ne Prishtine. Shtepia posedon 7 dhoma, nje dhome me kuzhin, korrdior, ballkone, ngrohje qendrore. Shtepia ka 400m2 banim dhe 200m2 lokale, çmimi sipas marrveshjes.