Shes qenin e races Shih Tzu,
2489

Përmbajtja

Shes qenin e races Shih Tzu, mosha 1 vjeçare. Qeni eshte i vaksinuar dhe ka passaport, bashk me qenin i jap edhe te gjitha gjerat e nevojshme per mirembajtje si dy lidhese, shampona, parfima, kreher, peshqira, duks, ene per pije dhe ushqim, etj. Çmimi 180€