Jap me qira shtepin-objektin 180m2 dy kateshe / Prishtine
2283

Përmbajtja

Jap me qira shtepin 180m2 dy kateshe afer ambasades "sllovene" lagjja Akatsh ne Prishtine shtepia ka hyrje te ndara ne katet e shtepis dhe leshohet me qira vetem per afarizem jo per banim familjar. Çmimi 1000€ i diskutushem.